dimecres, 20 de desembre del 2017

Bon cous-cous!!!!

Avui havia quedat a les 9.30 amb una marroquina per aprendre a fer un plat. A les 9.45 m'ha dit que encara havia de berenar així que quedàvem una hora més tard, horari marroquí! Com que esteim de vacances... Fora nirvis hem partit a fer un cafetó al soleit i cap problema. Després sí que ens hem trobat i hem anat al mercat a comprar ses verdures. Aquí tot va al mateix preu, pesen un kilo del que sigui amb una canastra i una peça a l'altre costat, com en temps primer. Hem comprat verdures, couscous, espècies (coriandre sec, jengibre en pols, canyella, pebre vermell), te. Tot ens ha costat 4 i del que hem preparat en podien menjar 4 i plats ben plens. Fins ara sempre havia fet el couscous escaldat i avui he quedat espantada, 30 minuts al vapor. A part amb l'olla pressió hem posat aigua, oli, verdures i espècies. Ha estat molt interessant i enriquidor perquè fer bona cuina està amb els secrets de la preparació. 
Després he anat tota sola a comprar espècies al mateix lloc i m'hi han quadruplicat el preu. Li he dit que el matí ho havia comprat amb una marroquina i m'han abaixat el preu 3 vegades però no 4! Amb els turistes fan l'agost!