dimecres, 1 de gener del 2020

El valle.
Després de les calorades hem arribat a un poblet que està més elevat, a 600m de la costa i a on no fa tanta calor. Estem a una temperatura ideal per fer excursions i visites a cascades. Curiosament el poblet de 7000 habitants està dins un cràter de 5 km, tranquils, no saben de la darrera erupció. 
És una xulada perquè estem envoltats de muntanyetes de 1200 metres la més alta.
Hem estat a un hostel, la casita de don Daniel per dir adéu a l'any i el senyor del hostel que és músic ha montat un concertet amb els seus amics, un repertori boníssim. Hem fet colla amb una parella de joves alemanys i ens ho hem passat molt bé tocant panderetes, esquelles i altres instruments. Érem més músics professionals i virtuosos, que espectadors, molt curios, un concert per noltros, som uns sortats. un baix, dues guiterres, bongos, caixa, flauta travessera,flauta dolça i música de tot el món!
Avui el hostel s'omplia i hem reservat a un altre, Valle Luna, on ens querarem quatre nits per acabar de disfrutar aquest indret q ens dóna molt bona vibra, com diven per aquí. 
Salut i bon any 2020!!!
Aquí per cap d'any tiren molts petards i cremen ninots.un d'ells, el de davant de casa era el president de Panamà, no molt estimat per corrupte.