dissabte, 10 de novembre del 2007

Aquesta és na Martina! Fins avui no he pogut posar cap foto!
NO vos he dit aquí on estic és on es va inspirar l'autor del petit príncep! de fet se va inspirar volant amb avioneta tota la Patagònia!

7 comentaris:

Pere Piris ha dit...

Increible, paraula més pensada Enveja. Com diu en Miquel, ets una "guarra". Tu descobrint el nou mon i nosaltres aqui passant el diumenge fent dissabte a la casa. Me cac en delllll.
Ei, punyatera, disfruta.
Em fas pensar amb el tio explorador de Fraggel Rock
Un besote.

Catalina ha dit...

jajaja!!! Ven a disfrutar, tus problemas dejalos para disfrutar ven a Patagonia!!! que bó. Fer dissabte també pot ser un viatge!!! jajaja. Ric molt tota sola, cada dia tenc una rialla a la boca perquè estic sorpresa de tot! Anar a sopar, dinar, anar cap aquí o cap allà! soc jo i només jo! és una xulada! Vos estim moltíssim!! que guai poder xerrar cada dia amb voltros! ho necessit!! Besadotes molt fortes per tots 2!!! i gràcies per les forces, la companyia que m'heu anat fent aquests darrers 2 anys, torn a dir el que vaig dir el dia de la boda. Sou família, veinats i amics!! tot un luxe!!

maria antonia ha dit...

Hola Catipiris!
Fa un parell de vegades que t'intentam escriure i no sé perquè al final amb el tema de la "contraseña" no mos va bé, segur que feim alguna cosa malament. A veure si avui hi ha més sort.
Ja veim que t'ho passes super bé, quina enveja que mos fas! Aprofita tot lo que puguis i tot lo que vius.
Per aquí tot segueix igual... per sort el temps acompanya, fa molt de solet.
Sa família Estrella-Peix va venir i va llegir tb ses teves eixides.
Sa foto espectacular.
Una forta abraçada.
Ah, per cert, en els teus primers comentaris xerres en plural, que anaves amb un grup els primers dies? Ja has conegut molta gent?

malen ha dit...

Quina passada...segur que si jo ho ves ja no em torn a tirar a la mar! Ara que m'havia fuit la por... Era broma, segur que fliparia com tu!!
Hi aniré! m'has convençut.
Besades, Malen

Catalina ha dit...

Hola família Blanquers!!
Com vos trobau? jo per aquí disfrutant de totes les aventures! cada dia me passa alguna cosa! Avui per exemple tenia la connexió amb un altre bus i no ha anat bé i he quedat siquiada però no passa res! Esper que estigueu tots bé i disfruteu d'aquest sol mallorquí! jo per aquí tenc neu! ës molt fort que en 8 dies pugui haver passat d'una calorada de màniga curta a un fred que pela!!!
Besades i records per tots. Ahh i he vaig coneguent una gentada jove qu eviatge com jo! tots sols o acompanyats! per 1 mes, 2 mes, 6 mesos, 1 any! increible!

Catalina ha dit...

Malen
jajaja malen ara m'has fet riure!! no son molt guapes! són més guapes pintades en els contes!! però és impressionant com ho fan per moure's, són bitxos tan enormes!!! i l'elegància!! això m'agrada! que thagi fet ganes! Besades guapa!

KIKA ha dit...

Ei, a la fi sé escriure`t. Te vaig seguint i vaja quina passada!! jo t'ho deia que és una experiència inolvidable. En tornar ja mos aconselleràs cap on partir. Aprofita cada minut!!! una aferrada molt forta i continua la gran eixida