dijous, 27 de desembre del 2007

PREMI SOLIDARI!

Hola! no sé si heu llegit aquest comentari d'ahir:
Comentari Gemma i Javi:
La setmana passada l'Eduard de El blog dels viatges ens va fer arribar un "Premi al blog solidari". Un premi-meme que sempre mola rebre dons te'l dona algú que gaudeix amb el teu blog i amb el que expliques. A més, el Premi al blog solidari ens proposa el següent: "es tracta de distingir set blocaires que comparteixen idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho fan d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir". Bé doncs a nosaltres ens agraden molt els teus relats i ens ho passem molt bé molt llegint-los, i tot i que no ens coneixem hem volgut nominar-te pel premi, siusplau continua viatjant i continua escrivint i continua compartint experiències. Gràcies pel teu blog.Aquí teniu l'entrada al blog: http://lagrantravessa.blogspot.com/2007/12/blogs-solidaris.htmlSalut i Molta Sort !!!!Gemma i Javi.
Tenen una pàgina molt ben parida, me n'hauran d'ensenyar!!!

Aquest premi sabeu que és per tots ja que si no hi fosseu voltros jo no me connectaria, no tendria a n'aquí contar les meves aventures. Estic redecontenta! quan he rebut el seu comentari he pensat, i aquests qui son? i quan he començat a llegir he tengut pell de gallina, calrades i... molta alegria! jo no sabia que hi hagués altre gent que no fos família o amics que visitàssin el blog. Jo crec que vos demanaré un favor, cada un que visiti la pàgina, que escrigui un comentari i així sabrem qui està pendent de tot el que passa! això ens ha fuit de les mans!!! a mi me faria il·lusió saber qui està llegint els desbarats que escric! i a més rebre els comentaris dona sentit al blog!
Sabeu que m'agradaria? que aquest premi fos un altre viatge per poder seguir escrivint el blog, no ho trobau?
Gràcies Gemma i Javi, no mos coneixem però potser algun dia tendrem aquest plaer, el món és molt petit! i els països catalans encara més! Besades molt fortes

1 comentari:

Unknown ha dit...

Esperem poder-te conèixer algun dia i sobretot esperem que encara que ja hagis acabat aquest viatge en comencis de nous i puguem gaudir dels teus relats, fotos i vídeos.